• Костадин Шурбановски Шурбе

Неговото височество – Велосипед: Големото враќање на омиленото превозно средство

Без разлика дали возите постар модел или специјално дизајниран за вас, за рекреација, спорт или мода, велосипедот денес го надмина статусот на превозно средство и стана икона. Во далечната 1884 година, познатиот Марк Твен, во свои доцни четириесетти години, решил да научи да вози велосипед. Со текот на времето, успева во тоа. Без оглед на …

Неговото височество – Велосипед: Големото враќање на омиленото превозно средство Read More »