Трагедија заради селфи? 20 годишно момче од Војводина се качи на вагон, го убија 25.000 волти

Бојан Алексиќ (20) од Кленак, Војводина, почина вчераутро околу 3 часот на железничката станица во Рума, кога од засега непознати причини се обидел да се качи на товарниот воз, од кој бил погоден од електрична енергија од контактната мрежа од 25 000 волти. Младиот човек почина веднаш, а „Инфраструктура на српските железници“ и компанијата „Србија …

Трагедија заради селфи? 20 годишно момче од Војводина се качи на вагон, го убија 25.000 волти Read More »