Tag : клањање

Вести Регион

Клањање во центарот на Приштина како протест за неотворање на џамиите за Бајрам

Слободен печат
Неколку десетици граѓани од муслиманска вероисповест вчера на главниот плоштад на косовскиот главен град одржаа верски ритуал на клањање на икиндискиот намаз во светиот месец...