Детските желби се за остварување, иднината е за планирање

Детските желби се за остварување, а родителската грижа значи и влог за остварување на тие желби во иднина. Учебната година веќе започна, а тоа значи и нови потреби, облека, обувки, книги и ученички прибор, многу нови предизвици, знаења, планови и желби… А сето тоа води кон еден важен елемент од животот на децата – создавање …

Детските желби се за остварување, иднината е за планирање Read More »