13 C
Скопје

Tag : горан трпеноски

Вести Македонија Слајдер

ВИДЕО | Секуловски: Неоснованото одбивање на тужбите на новинарите за инцидентите од 27 април е доказ за селективната правда

Слободен печат
Основниот граѓански суд во Скопје, ја одби тужбата за спреченост на правото на информирање на граѓаните како и за нематеријална штета за претрпен страв и...
Вести Ви Препорачуваме Македонија

ВИДЕО | Трпеноски по одлуката од судот: Пресудата е навредлива, не се откажувам, продолжуваме на Апелација, потоа одиме во Стразбур

Слободен печат
Основниот граѓански суд Скопје ја одби тужбата за надомест на нематеријална штета за претрпен страв и душевна болка како и за спреченост на правото за...