18.8 C
Скопје

Tag : фудбалски топки

Спорт Фудбал

ФФМ со најголема набавка досега наменета за клубовите

Слободен печат
Фудбалската федерација на Македонија ќе им донира и веќе е започната распределбата на вкупно 15.000 фудбалски топки (со ознака: FIFA QUALITY PRO “IMS – International...