• физибилити студија

Филипче: Изградбата на Клинички е транспарентен процес, мина времето на криминални зделки во здравството

Конечно, треба да сфатите дека криминални зделки на тоа што сте учени повеќе нема во нашиот здравствен систем, истакна министерот за здравство Венко Филипче одговарајќи на пратеничко прашање за изградбата на новиот Клинички центар. – Клиничкиот центар што вие требаше да го правите, беа само обични Интерни клиники и требаше да нè чинат 120 милиони …

Филипче: Изградбата на Клинички е транспарентен процес, мина времето на криминални зделки во здравството Read More »