• драган лукач

По инцидентот во Народното Собрание на Република Српска, се огласи министерот Лукач: „Цел ден ме провоцираше со знамето на НАТО“

По синоќешниот инцидент во Народното Собрание на Република Српска, кога Министерот за внатрешни работи Драган Лукач го нападна пратеникот на опозицијата Драшко Станивуковиќ, првиот човек се огласи за медиумите. Тој кажа дека го турнал Станивуковиќ поради тоа што не сакал да му овозможи да го загорзи, но и поради тоа што пратеникот на опозицијата цел …

По инцидентот во Народното Собрание на Република Српска, се огласи министерот Лукач: „Цел ден ме провоцираше со знамето на НАТО“ Read More »