Tag : данас

Вести Ви Препорачуваме Македонија

“Данас”: Како француската блокада на Северна Македонија ќе влијае на Србија?

Слободен печат
Белградскиот весник „Данас” во анализата за влијанието на француската блокада на Северна Македонија, врз проевропските сили во Србија, констатира дека стопирањето на напредокот на Северна...