4 C
Скопје

Tag : Дајана Тухило

Жена Магазин Магазин слајдер Технологија

Од тинејџер имигрант до инженер на НАСА: Како Дајана Тухило остави трага на Марс

Слободен Печат
Дајана Тухило како тинејџерка имигрирала од Колумбија во САД и чистела домови за да си ги плати трошоците за нејзините студии на Универзитетот во Флорида....