Tag : чудотворна црква

Вести Регион

Чудотворна црква во Албанија, илјадници верници секоја година одат на аџилак (ВИДЕО)

Слободен печат
Минатата ноќ заврши Аџилакот во Црквата „Свети Ндоу“ во Лач, Албанија. Вкупно 13 вторници, се почитуваат од страна на верниците пред денот на „Свети Ндоу“....