Tag : Бока Которска

Магазин Магазин слајдер Сцена

Двајцата познати музичари порачаа: На никој не му е поубаво од нас!

Васко Спасоски
Познатиот пејач Жељко Самарџиќ деновиве заедно со неговиот колега и добар пријател, Горан Бреговиќ уживаа на јахта и пловеа по Јадранското море. Познатите музичари уживаа...