20 C
Скопје

Tag : биљали

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Биљали за „Слободен печат“: Бугарите сфаќаат дека самите длабоко си ги ранија националните интереси

Бугарските политичари со ветото на евроинтеграцијата на Македонија ѝ нанесоа најмногу штета на самата Бугарија и очекувано е тоа да почнат да го сфаќаат, оценува...
Колумни

Тројанскиот коњ во Париз

Мерсел Биљали
Во 1966 година на крајно сомнителен начин се судриле француската нуклеарна подморница „Триомфан“ и британската нуклеарна подморница „Вангард“. За влакно не се случи нуклеарна експлозија. Ќе...