• андоновиќ

ВИДЕО | Андоновиќ: Со Хаити веќе нема кој да владее

Советот за безбедност на Обединетите нации го осуди атентатот врз претседателот на Хаити, Жoвовнел Моиз и ги повика сите страни во земјата да останат смирени и воздржани и да избегнуваат каков било чин што може да придонесе за понатамошна нестабилност. СБ на ОН повика извршителите да бидат изведени пред лицето на правдата. Претседателот Моис беше …

ВИДЕО | Андоновиќ: Со Хаити веќе нема кој да владее Read More »