Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4970 денари, а на американскиот долар 62.0242 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 70.4110 денари.

Курсна листа за ден 06.10.2022
Видео на денот