Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Средниот курс на еврото според денешната курсна листа на НБРСМ е 61.4950 денари, а на британската фунта 73.0084 денари. Средниот курс на американскиот долар изнесува 60.4017 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 05.08.2022
Видео на денот