Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Уметничка инсталација во Скопје ; Евро, курсна листа
Уметничка инсталација во Скопје / Фото: EPA-EFE/NAKE BATEV

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а американскиот долар чини 53.0482 денари. Британската фунта изнесува 73.1243 денари.

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 22.10.2021 која се применува од 00:00 часот на 25.10.2021 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Курсна листа за 23.10..2021 / Фото: Скриншот/Народна банка на Република Северна Македонија
Видео на денот