Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Евра / Фото: EPA/FEDERICO GAMBARINI

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а американскиот долар чини 52.2694 денари. Британската фунта изнесува 72.2680 денари.

Фото: Screenshot/nbrm.mk
Видео на денот