18 C
Скопје

Tag : васко лазаревски

Колумни

Скопје плански се менува, Скопје раззеленува!

Васко Лазаревски
Доволно е само да се прошетаме за викенд во Градскиот парк во Скопје за да согледаме колкаво значење има оваа зелена оаза за здравјето на...