Не ми е потребен магионичар ниту волшебник, сакам хемија – Цеца откри како мажите може да го освојат нејзиното срце!

– Не ми е потребен магионичар или волшебник, потребен ми е некој што може да ја разбуди таа хемија меѓу нас, вели фолк sвездата Фолк sвездата Цеца Ражнатовиќ (47) зборуваше за мажите и за тоа дали се обидуваат да ја освојат преку социјалните мрежи, а и искрено сподели како треба да изгледа оној што ќе …

Не ми е потребен магионичар ниту волшебник, сакам хемија – Цеца откри како мажите може да го освојат нејзиното срце! Read More »