• пицата

Кралицата на италијанската кујна: Како настанало нејзиното височество – ПИЦАТА

Пицата е јадење кое го сакаат сите генерации. Не е ни чудно, кога знаеме дека пицата брзо и едноставно се прави, брзо заситува, може да се направи на милион начини и со милион состојки, а толку е вкусна што малкумина можат да одолеат, а да не земат едно парче. На прашањето кој прв се сетил …

Кралицата на италијанската кујна: Како настанало нејзиното височество – ПИЦАТА Read More »