• петре.шилегов

Шилегов ги повика работодавците да обезбедат паркинг за велосипеди за вработените (ГАЛЕРИЈА)

Скопје е рамен град, град во кој без преголем напор може да возите велосипед и е пример како треба да изгледа еден велосипедски град. Во изминативе две години ние сериозно вложуваме во развој на велосипедската инфраструктура со цел да го стимулираме ваквиот начин на транспорт и на граѓаните да им овозможиме што полесно да стигнат …

Шилегов ги повика работодавците да обезбедат паркинг за велосипеди за вработените (ГАЛЕРИЈА) Read More »