Tag : пасивно агресивни

Здравје Магазин Магазин слајдер

Како да ги препознаете? Пасивно-агресивните луѓе се кријат зад молчењето и прикриената лутина

Слободен печат
Ќе ви се насмевнат љубезно, ќе остават впечаток дека ќе ја исполнат својата задача, а всушност, нема да мрднат со прст затоа што тоа не...