• Нострадамус

Година на апокалипса: Баба Ванѓа со морничави пророштва за 2022, ни следува уште една пандемија?

Јасновитката Баба Ванѓа, односно Ванѓелија Гуштерова, го изгубила видот на 12 години, пишува британски „Сан“. Тоа е она што ѝ дало „втор поглед“, според оние кои ги следат и толкуваат нејзините предвидувања. Баба Ванѓа позната како „Нострадамус на Балканот“ почина пред 25 години, но се верувало дека поседува необична способност за предвидување на настаните во …

Година на апокалипса: Баба Ванѓа со морничави пророштва за 2022, ни следува уште една пандемија? Read More »