Tag : морталит

Вести Регион

Намалена стапката на морталитет во Хрватска во однос на минатата година

Слободен печат
Според прелиминарните податоци на Државниот завод за статистика, во Хрватска во текот на трите пролетни месеци – март, април и мај, вкупно починале помалку лица...