Нострадамус предвиде 4 настани за 2022 година: Еден е посебно страшен

Можеби најпопуларниот пророк на сите времиња, Французинот Мишел де Нострадамус, во своите визии не ја заобиколи 2022 година. Во 16 век, Нострадамус со неверојатна прецизност погодил што ќе се случи по неговата смрт. Така, го „виде“ нападот на Њујорк на 11 септември, подемот на Адолф Хитлер, големиот пожар во Лондон, откритијата на Луис Пастер, двете …

Нострадамус предвиде 4 настани за 2022 година: Еден е посебно страшен Read More »