Што е љубов? Секој од хороскопските знаци има свој одговор

Овен Родените во знакот на Овен ја сфаќаат љубовта како основно право и ја бараат дури и на необични и неочекувани места. Без љубов се чувствуваат како да венеат и таа им е како волшебна напивка. Такви се во врската, постојано бараат докази за љубовта, а доколку партнерот ги запостави, ќе изладат. Бик Биковите знаат …

Што е љубов? Секој од хороскопските знаци има свој одговор Read More »