• Хуманитарна акција

Автомат клубовите „АДМИРАЛ“ донираа медицинска опрема вредна 20.000 евра на Општа болница во Гостивар

Во ова неизвесно време кога сите се трудиме да го зачуваме нашето здравје и здравјето на нашите најмили, кога здравствените работници и сите здравствени институции силно стојат во првите редови во борба против пандемијата од КОВИД-19 вирусот, се чувствуваме обврзани да пружиме помош онаму каде што е најпотребно. Автомат клубовите „Адмирал“ кои се дел од …

Автомат клубовите „АДМИРАЛ“ донираа медицинска опрема вредна 20.000 евра на Општа болница во Гостивар Read More »