• хокеј на мраз

ВИДЕО: Путин повторно заигра хокеј и тоа на првиот Ол-стар турнир од почетокот на пандемијата

Путин беше дел од Ол-стар натпреварот кој го организира аматерската хокеарска лига и се одигра во Сочи. Лигата е основана во 2011 година и во неа играат поранешни хокеарски ѕвезди, бизнисмени и руски политичари кои го сакаат хокејот. Путин речиси редовно е дел од ваквите настани, а последен пат на Ол-стар натпреварот учествуваше во 2019 …

ВИДЕО: Путин повторно заигра хокеј и тоа на првиот Ол-стар турнир од почетокот на пандемијата Read More »