24.8 C
Скопје

Tag : грапкоска

Вести Македонија

Речиси 14 илјади решенија за изолација биле издадени во рок од една недела

Слободен печат
Државниот санитарен инспекторат издал речиси 14 илјади решенија за изолација за една недела, посочи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Грашкоска. Таа кажа дека прекршоци регистрираат...