Интервју со проф. д-р Горан Димитров: Сплотеноста на лекарите е суштинска за да се избориме со пандемијата

Сега е вистинско време за одржување на 20. Конгрес (онлајн) на Македонското лекарско друштво, каде што ние лекарите со своите знаења, искуства и сугестии ќе се обидеме поподготвени да се справиме со искушенијата кои ги носи ковид-19, вели за „Слободен печат“ проф. д-р Горан Димитров. Македонското лекарско друштво (МЛД) одбележува јубилејни 75 години од основањето, …

Интервју со проф. д-р Горан Димитров: Сплотеноста на лекарите е суштинска за да се избориме со пандемијата Read More »