Даштевски: Сите изборни комисии денеска ќе го добијат доверливиот гласачки материјал

Државната изборна комисија (ДИК), утрово од Битола почна со преземање и дистрибуција на избирачкиот материјал за претстојните Локални избори што ќе се одржат в недела. Претседателот на Државната изборна комисија Александар Даштевски изјави дека станува збор за доверлив материјал кој содржи гласачки ливчиња и изводи од избирачкиот список. – Се е подготвено и денес ќе …

Даштевски: Сите изборни комисии денеска ќе го добијат доверливиот гласачки материјал Read More »