ФОТО | Најубавата поранешна девојка на принцот Хари проговори за нивната врска: Среќна сум што траеше кратко

Пред да стапи во брак со Меган  Маркл, принцот Хари постојано бил во врска со убави девојки. И додека некои постојано се надевале дека ќе го „скротат“ принцот кој, како што и самиот признал, пред Меган живеал разуздано, имало и такви кои се радувале дека повеќе не се дел од таа приказна.   View this …

ФОТО | Најубавата поранешна девојка на принцот Хари проговори за нивната врска: Среќна сум што траеше кратко Read More »