-9 C
Скопје

Tag : ЕЕЗ

Вести Ви Препорачуваме Регион

Анализа на германскиот весник ФАЦ: Мали се шансите за полноправно членство во ЕУ на земјите од Западен Балкан

Слободен печат
Реалните шанси за земјите од Западниот Балкан да добијат полноправно членство во ЕУ се сведени на минимум. Старо-новата алтернатива која се нуди е членство во...