По Северина се огласи и Игор па замина со кумот во кафана: Се е кажано!

Врската на Северина и Игор на почетокот беше како од бајките. Прекрасна свадба, многу љубов и разбирање, прекрасни дружења со семејството на Игор, чиј татко е Драган Којиќ – Ќеба, музичар и пејач, колега на Северина кој беше особено горд што хрватската пејачка е негова снаа. Игор Којиќ беше покрај пејачката во нејзините најтешки моменти …

По Северина се огласи и Игор па замина со кумот во кафана: Се е кажано! Read More »