џеват исени Archives - Слободен печат

Tag : џеват исени

Вести Македонија

Директорот Џеват Исени со пиштол во појасот врти оро на свадба, тврди дека бил сигнален (ВИДЕО)

Слободен печат
Претседателот на бордот на директори на Акционерското друштво за стопанисување со станбен и деловен простор, Џеват Исени, се пофали со скандалозна снимка, на која се...