-9 C
Скопје

Tag : барик

Магазин Магазин слајдер Храна

За божиќните празници дегустирајте го виното AMINTA 2015 (Барик) од „Стоби“

Слободен печат
Одберете посебно врвно вино за големиот празник – AMINTA 2015 (Барик) од „Стоби“.  Синергија креирана од силниот и рустичен Вранец, елегантно скротен од мекото Мерло и...