Снаодлива мачка најде начин да го избегне вежбањето (ВИДЕО)

Циндерблок е морбидно дебела мачка од Вашингтон која мора да ослабе, доколку сака да живее долго.

Таа била однесена на ветеринар каде што има лента за трчање, и каде што требала да вежба, но Циндерблок веднаш пронашла место каде може да седне и да ја турка лентата со едната шепа.

Погледнете како оваа слатка и снаодлива мачка најде начин да го избегне вежбањето…

https://www.youtube.com/watch?v=NNxH7v0VRk8

Видео на денот