Галерија: Изложба на уништена руска воена техника во Киев

Изложба на уништена руска воена техника беше организирана денеска пред Министерството за надворешни работи на Украина во Киев, јавува специјалниот известувач на „Слободен печат“ и „Утрински брифинг“ од украинскиот главен град, Кристина Атовска.

Видео на денот