Родители си го закопале живо своето дете во Индија, зошто било опседнато од зли духови

Истрагата на полицијата откри дека таткото (30) и мајката (28) го закопале своето третородено дете заедно со двајца роднини, по налог на локален шаман кој тврдел дека бебето било опседнато од зли духови. Полицијата соопшти дека покрај таткото, уапсени се и тетката и вујкото и еден шаман додека мајката била во бегство. Жителите на Шајаханпур …

Родители си го закопале живо своето дете во Индија, зошто било опседнато од зли духови Read More »