Tag : воден полжав

Вести Ви Препорачуваме Свет

Никој не знаел што плива во Јадранското море, а сега се појави и снимка: Луѓето во шок (ВИДЕО)

Слободен печат
Морски ангел (Pneumodermopsis cfr. paucidens),  всушност е мал воден полжав за кој до овој октомври не се знаеше дека живее во Јадранското море. Откако бил...