Tag : туристички престој

Хроника

Приведени албански државјани, поради злоупотреба на туристички престој

Слободен печат
Тројца албански државјани ќе бидат депортирани во матичната земја, откако биле приведени под сомнение дека работеле на гостиварското подрачје, а имале дозволи само за туристички...