страшен момент Archives - Слободен печат

Tag : страшен момент

Вести Планета

КАМЕРИТЕ ФАТИЈА СТРАШЕН МОМЕНТ, стара жена и прави магија на невестата за време на моминска вечер (ВИДЕО)

Слободен печат
Видео од моминска вечер објавено на Твитер ги зачуди сите корисници. Видеото, кое беше објавено вчера, го покажува моментот кога една постара жена се чини...