-1 C
Скопје

Tag : смрна казна

Жена Магазин Магазин слајдер

Погубена Лиза Монтгомери, првата жена во САД која прими смртоносна инјекција по скоро 70 години

Слободен печат
Лиза Монтгомери синоќа ја примила смртоносната инјекција во Индијана и стана првата жена во САД, која сојузните власти ја погубиле од 1953 година. На смртна...