Tag : #сликанаденот

Вести Скопје Фото на денот

ФОТО ВЕСТ: Скопје после дождот

Слободен печат
По дождот во главниот град, се појави прекрасно виножито, а читателка на „Слободен печат“ до нашата редакција испрати неверојатни фотографии....