Тракториста

Прочитај повеќе

Див паркинг пред Ј.Б.Тито

Караоке на плоштад

Чорба со пикавци

Сечење во корен

Цвеќарот и цвеќињата

Скопје како Амстердам

Остави Коментар

Прочитај повеќе

Скопје во магла

Спајдрмен во детска клиника

Нова улица на кеј

Дом

Одмор на скеле

Зелена оаза

Драган Митрески