Tag : славе николовски катин

Вести Култура

Промоција на книгата „Македонците во светот” на Славе Николовски Катин

МИА агенција
Книгата „Macedonians in the world” („Македонците во светот”) на новинарот и публицистот Славе Николовски Катин денеска ќе ја има својата охридска промоција. Славе Катин и...