• „Сивус

Сеавус се проширува на европскиот пазар, ја отвори првата канцеларија во Полска

Компанијата за развој на софтвер и консалтинг услуги, Сеавус ја отвори во Варшава, својата прва канцеларија во Полска, со што значително ја зголемува мрежата и достапноста на своите услуги на европскиот пазар. Канцеларијата во Варшава е вкупно 16-та на компанијата, а Полска е деветтата држава во која Сеавус отвора свои простории. Со првата канцеларија во …

Сеавус се проширува на европскиот пазар, ја отвори првата канцеларија во Полска Read More »