6 C
Скопје

Tag : широк фронт

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Широк фронт за корупцијата да се стави „во тесно“

Лука Андреев
Владата утре ќе ги објави новите мерки со кои ќе се бори против корупцијата. Вицепремиерот Љупчо Николовски најави отворање широк политички фронт за конечно „средување...