9 C
Скопје

Tag : македонска банкарска асоцијација

Вести Економија

МБА: Потврда дека банкарскиот систем останува стабилен и од „Standard & Poor’s“

Слободен печат
Во најновиот извештај на агенцијата Standard & Poor’s се потврдува кредитниот рејтинг на нашата земја од ББ- со стабилен изглед и помеѓу другото, се наведува дека...